Ydelser

Sadelmager- og kalechearbejde i
originale materialer

Hos Skive Auto-Sadelmagerforretning udfører vi alle former for opgaver inden for autosadelmageri. Vi reparerer og monterer for eksempel slidte loftbeklædninger, interiørbeklædninger og kalecher, og vi udskifter gamle og ødelagte sædebetræk. Det gælder ikke kun person- og veteranbiler, men også varevogne, lastbiler, entreprenørmaskiner og motorcykler. 


Skive Auto-Sadelmagerforretning udfører blandt andet: 

  • Fremstilling af lofter
  • Lydisolering
  • Salg og montering af indtræk
  • Reparation af sæder og indtræk

Reparationer af alt med fire hjul 

Skive Auto-Sadelmagerforretning har egen import af stoffer i velour, plast og bundtæpper, ligesom vi fører et komplet stoflager. Vi fremstiller enhver form for indtræk, for eksempel syning af lofter og sædebetræk - også i læder -  samt ompolstring og reparation af sæder. Vi har ydermere erfaring med specielle lofter til handicapbiler og busser, også med høj glasfibertop. Endelig fremstiller Skive Auto-Sadelmagerforretning presenninger til ladbiler.


Stort udvalg 

Hos Skive Auto-Sadelmagerforretning har vi rigtig mange originale stoffer til både gamle og nye biler, både kunstlæder, læder, tæpper, velour og originale loftstoffer. Kontakt os blot og hør, om vi ikke har, hvad du skal bruge. Hvis vi ikke har det på lager, skaffer vi det hjem!